MENU

Om os

Vi tager vores ansvar overfor vores kunder seriøst

Vision: Vi er kendt for at levere kvalitets og special produkter indenfor alle håndværksfag, industri og vedligeholdelse. ”Kunden i Centrum” er grundstenen i vores virksomhed. Når du tænker IKL ønsker vi du associerer os med; god service - seriøs rådgivning - engagement – ordholdenhed  og en troværdig samarbejdspartner.

Mission: IKL skal være det første valg for kunder der aktivt ønsker, at gøre de daglige udfordringer lettere. Et valg, af produkter der skaber øget effektivitet, kapacitet og dermed medfører øget indtjening. Vores kunder skal vælge os ud fra vores kompetence og vores oprigtige ønske om, at vejlede og rådgive professionelt og seriøst om produkter og metoder.

Vi ved, hvad godt værktøj vil sige og hvilken betydning det har. Derfor vælger vi så vidt muligt at samarbejde med europæiske leverandører, så vi kan have en tæt dialog mellem vores kunder og leverandører. Det gør at vi bevarer en høj kvalitet, samt et højt service niveau.

Dem du møder og skal samarbejde med fra IKL skal afspejle vores vision og mission:

De vil rådgive og guide dig igennem et af markedets bredeste sortimenter. De vil støtte og sparre med dig, så I i fællesskab kan gøre det til en god forretning at have IKL som samarbejdspartner. Vi smider skyklapperne og kikker på hele forretningen, så det bliver tydeligt hvordan du som kunder får den bedste indtjening på den enkelte opgave.

Velkommen hos IKL!

Jan Hyldgaard 
Adm. Dir. - Indehaver

Kontakt os
IKL står for INNOVATION, KVALITET & LØSNING, og det får du altid hos os!
IKL Webshop er åben døgnet rundt
Du er altid velkommen i vores webshop. Dansk firma, dansk ejer, danske arbejdspladser og dansk skat.
Kvalitets Maskiner fra Milwaukee
Milwaukee har et af de bredeste og mest innovative sortimenter i Accu Maskiner. M12 & M18 indeholder henholdvis 95 & 215 varianter.
Hvad står IKL for, og hvad betyder det for dig
IKL Står for INNOVATION, KVALITET & LØSNING, og den kombination kan spare dig for mange penge, bekymringer og masser af tid.
Kampagne på PROJAHN. Top kvalitet til gode priser.
Bredt sortiment af både Hånd Værktøj og Skærende Værktøj i super kvalitet.
Skarpe priser på mange af vores varer
Det er altid muligt at gøre et kup på vores webshop. Samme høje kvalitet på bud til en skarp pris.
CELO befæstigelse
Hurtig og effektiv fastgørelse med FORCE ONE Gas sømpistol.
Vi leverer innovative produkter af højeste kvalitet
Se mere her
Vil du også have de SENESTE NYHEDER
direkte i din indbakke
Vi sender nyhedsbrev ca. 1 gang i kvartalet, hvor vi gerne vil inspirere og hjælpe vores kunder til en nemmere arbejdsdag, samt en bedre forretning.
Min konto Salgsbetingelser Medarbejder login