MENU

Historien om IKL

Der var engang.....

Vores historie begynder i 1988, hvor grundlæggeren Kjeld Lynge og hans kone Ingrid Lynge stiftede IKL produkter og solgte de første æsker skruer fra privat kontoret på Skovmærkevej, med lager på Falkevej i Køge.

Firmaet talte foruden Kjeld Lynge hans søn Jan Lynge og 4 sælgere. Alle varer blev importeret fra Lenswede AB i Sverige. Et grossist firma, ejet af Lenson AB, der solgte varerne efter samme koncept som IKL. Derudover havde Lenson afdelinger i Norge og Finland, samt kunder i andre europæiske lande.

Entusiasme, engagement og hårdt arbejde blev lagt for dagen og inden længe rykkede IKL til Snedkervej i Køge, der blev ny indrettet efter vores ønsker.

I 1992 udvider IKL importen af produkter til flere leverandører. Et antal der siden er steget fra år til år og som bl.a. har resulteret i nationale agenturer som eks. Apollo Mea, Projahn, Unior og V/S/B.

2001 overgik IKL til Jan Lynge som et led i generationsskifte og Jan har siden haft pladsen som Adm. Direktør og indehaver af IKL.

I takt med virksomhedens positive udvikling måtte der igen større lokaler til. Det sker i 2005, hvor IKL flytter til sine nuværende lokaler på Ådalen 1 i Køge. Her har vi 830 m2 bygninger – hvoraf 630 m2 er lager.

Udgangspunktet i 1988 var montage.  I dag er IKL kendt som en landsdækkende leverandør af professionelle produkter af alle typer til håndværkere, industri og vedligeholdelse. Vi er i fortsat positiv vækst og nærmer os 36 år på det danske marked.

IKL står for INNOVATION, KVALITET & LØSNING, og det får du altid hos os!
IKL Webshop er åben døgnet rundt
Du er altid velkommen i vores webshop. Dansk firma, dansk ejer, danske arbejdspladser og dansk skat.
Kvalitets Maskiner fra Milwaukee
Milwaukee har et af de bredeste og mest innovative sortimenter i Accu Maskiner. M12 & M18 indeholder henholdvis 95 & 215 varianter.
Hvad står IKL for, og hvad betyder det for dig
IKL Står for INNOVATION, KVALITET & LØSNING, og den kombination kan spare dig for mange penge, bekymringer og masser af tid.
Kampagne på PROJAHN. Top kvalitet til gode priser.
Bredt sortiment af både Hånd Værktøj og Skærende Værktøj i super kvalitet.
Skarpe priser på mange af vores varer
Det er altid muligt at gøre et kup på vores webshop. Samme høje kvalitet på bud til en skarp pris.
CELO befæstigelse
Hurtig og effektiv fastgørelse med FORCE ONE Gas sømpistol.
Vi leverer innovative produkter af højeste kvalitet
Se mere her
Vil du også have de SENESTE NYHEDER
direkte i din indbakke
Vi sender nyhedsbrev ca. 1 gang i kvartalet, hvor vi gerne vil inspirere og hjælpe vores kunder til en nemmere arbejdsdag, samt en bedre forretning.
Min konto Salgsbetingelser Medarbejder login